Nejnovější recenze ze sekce Ořezávátka
- různé velikosti tužek
- různé stupně ořezání
- preciznost
- tuhy se nelámou
- ořezává ohromně rychle a přitom snadno
- trochu obtížněji se vytahuje šnek, když je (výjimečně) potřeba odstranit ulomenou tuhu
ořezávat tužky a pastelky s tímto "mlýnkem" už není povinnost, ale zábava
když se občas přece jen zalomí tuha a zůstane v ořezávátku, doporučuji ji napřed zkusit vyklepnout a jen když to nejde, vymontovat šneka ven
- dobré do ruky i pro zdravotně postižené děti, pěkná barva - pro kluky i holky, dva otvory pro malou i větší pastelku, dobrá nádobka na odřezky, výborná cena a kvalita
- Perfektní a trvanlivé, rozhodně doporučuji, pastelky jsou ostré (až moc).
- Nelze ořezávat hodně silné pastelky, ideální pro obyčejné i trojhranné.
Ořezávátko neořezává tužky do špičky, budeme reklamovat. Je nefunkční
- Retro
Levákovi vyhovuje. Dobré.
- Prostě skvělé
- Neořezává obrvelké pastelky
Koupil jsem na základě recenze paní na youtube. Moc se mi z fotek nelíbilo, ale ve zkutečnosti není tak veliké, jak působí na fotkách a je i celkem elegantní. Mám ho dva dny a jsem naprosto nadšen. Strouhá dokonale. Uvnitř je spirálová fréza, jen strčíte tužku, točíte a až je hotovo, přestane samo ořezávat. Výsledek skvělý. Koupil jsem pro děti, ale obsluhuji ho sám, vždy když jdu kolem něj, tak mám chuť si ořezat pastelku, takže obcházím doma zákoutí a hledám ještě neořezané. Bohužel už žádné nenacházím. Naprosto doporučuji.
- Prostě skvělé
- Nestrouhá obr tlusté pastelky
Koupil jsem na základě recenze paní na youtube. Moc se mi z fotek nelíbilo, ale ve zkutečnosti není tak veliké, jak působí na fotkách a je i celkem elegantní. Mám ho dva dny a jsem naprosto nadšen. Strouhá dokonale, Uvnitř je spirálová frézka, jen strčíte tužku, točíte a až je hotovo přestane samo ořezávat. Výsledek skvělý. Koupil jsem pro děti, ale obsluhuji ho sám, vždy když jdu kolem něj, tak mám chuť si ořezat pastelku, takže obcházím doma zákoutí a hledám ještě neořezané. Bohužel už žádné nenacházím. Naprosto doporučuji.
Vše v pořádku
- ořezává perfektně, tuhy se nelámou, skvělý vzled
doporučuji, bezvadné
- 2v1
- užitečné
Chybí v českém jazyce návod
kvalitní ořezávátko
- tři ořezávátka v jednom
Není na tři síly pastelek, ale jenom na dvě. Na silné JUMBO pastelky nepoužitelné.
Není na tři tloušťky pastelek, ale jenom na dvě. Na silné JUMBO pastelky nepoužitelné.
Není na tři tloušťky pastelek, ale jenom na dvě. Na silné JUMBO pastelky nevhodné.
Nezlomí se jako plastové.Hlavně je na male pastelky na trojhranné.
- Pěkný design
- Dobrá cena
- Strouhá dobře
- Lze na stůl připevnit jen z jedné strany, tužky se dovnitř musejí strkat zezadu směrem od stolu, klička trčí do prostoru
- Krátký závit na přichycení - na silnější stolní desku taktak vyšel
- Strouhání i nasazování tužky dovnitř jde dost těžko, sedmileté dítě s tím má problém
- Při druhém použití se zezadu otevřelo a vypadla klička s řezacím mechanismem, snadno se to uvolňuje
Ořezávátko pro dospělého možná použitelné a na pohled pěkné, ale pro dítě nepříliš vhodné
Zobrazuji 381 - 400 ze 423 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22 Další »