Nejnovější recenze ze sekce Ořezávátka
- ok
- Na obrázku vypadalo, že je kovové,bohužel je to plast.
- Perfektní ořezávátko, doporučuji
Skvělý produkt
- Hezké
- Špatně se vysypává, otvor je menší
běžné levnější ořezávátko
- Řeže velmi dobře. Součástí balení jsou i náhradní ořezávátka.
- rychlejší oškrábání
- již se nedá příliš sehnat v papírnictví. Směle konkuruje Kohinoorovým a Farbercastelovým ořezávátkům.
- Nevydrží ostré tak dlouho, ale s ohledem na cenu je to naprosto dostačující.
- momentálně již není k sehnání v papírnictví a směle konkuruje Kohinorovým a některým Farbercastelovým ořezávátkům.
- Ztupí se poměrně rychle, ale s ohledem na cenu je to v normě
- malá velikost vhodná do penálu
- řeže opravdu dobře
- dělá krásné dlouhé špičky
- jednoduchá manipulace včetně vysypání
- velký zásobník
- nastavení na mnoho průměrů tužek
- nevejdou se do něj trojboké silné tužky a pastelky
Byla jsem překvapená, jak je ořezávátko velké, ale tím pádem je opravdu stabilní. Kupovala jsem i jiné ořezávátko do zásuvky, ale nedělalo tak ostré a dlouhé špičky, tohle je opravdu umí! Nastavení na jiný průměr tužky je velmi jednoduché a vejdou se do něj i silné pastelky, jen ty trojboké ne. Cena je sice dost vysoká, ale jsem s ním opravdu spokojená, protože tužky pro celou třídu ořežu během malé přestávky :)
- dobrá cena
- super funguje na USB
- 2 rozměry tužek
- dětská pojistka na tlustší průměr tužek
- zatím nic
Zatím velká spokojenost, konečně jsem našel ořezávátko, do kterého nemusíte neustále cpát tužkové baterie a nestojí několik tisíc. Motorek ořezávátka při tlustších tužkách maličko ztrácí výkon, ale drží se! Užíváme krátce, ale jsme nadšeni. Snad nám to vydrží. A taky uvidíme jak dlouho vydrží ořezávátko ostré. Je však možnost dokoupení náhradních čepelí za pár korun.
- Nádherně a do velké špičky ořezané tužky i pastelky. Nebyla jsem si jistá, jestli se do ořezávátka vejdou i trojhranné pastelky TRI-COLOR s průměrem 10,4. Vejdou. Musí se s nimi malinko otáčet, aby správně zapadly do otvoru, ale jde to a je to pecka :-) Jsem nadšená a ořezávátko doporučuji úplně všem ;)
- Ocenila bych pevnější úchyt ke stolu. Držák by měl být celokovový, abych neměla strach, že při větším dotažení plastové části rupnou.
Celkově skvělé ořezávátko, špička naprosto dokonalá a můžu ořezávat i velké pastelky, viz https://www.sevt.cz...
(které jsou mimochodem nejlepší, které kdy naše děti měly).
Doporučuji.
- První ořezávátko vydrželo dva roky a byla jsem s ním velmi spokojená
- Po dvou letech velmi řídkého používání začalo ořezávat jen z jedné strany, ale jednou jsem jím ořezala pastelky progresso a dvakrát gumu v tužce, kladu tedy vinu sobě, nikoli výrobci. Zakoupila jsem tedy toto ořezávátko znovu v domnění, že budu-li ořezávat pouze pastelky a zacházet s ním velmi šetrně, vydrží mi déle. Omyl. Po ořezání prvních cca 50 pastelek (Maped, Polycolor a Derwent) začalo opět řezat z jedné strany méně. Cestou pokus omyl se mi podařilo zjistit, že jsou na vině výsuvná ramena držáku pastelky, která tlačí pastelku více k jedné straně. Zdá se, že je na vině ne příliš kvalitní plastové provedení, což je škoda, protože jinak je ořezávátko super.
Třetí už si asi nekoupím a zkusím jiného výrobce.
Naprosto skvělé ořezávátko. Ořezávátek jsem měl nejméně deset a tohle je trefa do černého. Už jsem ořezal co se dalo, bez jediné zlomené tuhy. Asi budu muset vnučce přikoupit pastelky. Ořezávátko navíc dobře vypadá.
OK
- méně namáhavé, než kroužit s malým nožovým ořezávátkem (máme dva kluky, co rádi kreslí a navíc chodí do 1. a 2. třídy),
- pokud chce člověk špici, tak je "smrtící",
- je stále "po ruce" (připevněné na stole),
- technologie strouhání.
- tělo je plastové ... pokud by bylo celokovové, bylo by "věčné",
- hůře se vyndává "strouhací" mechanismus, aby se odstranila zalomená tuha - to je složitější, než u malého nožového strouhátka, ale není to potřeba často,
- úplně malé dítě to asi "neutočí" - strouhání vyžaduje určitou sílu.
Výborné strouhátko s povzdechem - proč už se nevyrábějí věci, co vydrží celý život? V tomto případě bych si i připlatil.
- Je to pěkné a velmi kvalitní ořezávátko. Zakoupil jsem domů jedno na vyzkoušení. Splnilo mé očekávání, jak se píše v recenzích. Vnoučata s tím během chvíle ořezala desítky pastelek, tuhy se nelámou. Další výhodou je možnost nastavení ostří tuhy a při ořezání už jde klička naprázdno. Tak i dítě pozná, že už je ořezáno a neořezává se zbytečně. Po těchto zkušenostech jsem zakoupil další 3 ořezávátka k vánocům do tři rodin se školáky
toto zboží jsem zakoupila jako dárek, ještě se nepoužilo,ale mám s tímto ořezávátkem zkušenost dobrou
- ořezává hranaté tesařské tužky, stejně jako oválné a kulaté.super
- seřízne to vždy takovou špičku a obnaží velký kus tuhy. udělal bych menší sklon řezu
Zobrazuji 301 - 320 ze 423 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...22 Další »