Nejnovější recenze ze sekce Ořezávátka
Funkční a krásné ořezávátko. Dělá ostré dlouhé špičky výborné na vybarvování. Akorát jedno dítě si myslí, že je to papoušek a druhé ryba:).
Ořezávátko ořezává do štíhlé ostré špičky, tak jak to dítě má na pastelkách rádo. Druhé má v aktovce, nevysype se, dobře se drží, dají se ucpat obě díry. Hezky vypadá. V aktovce je jiné už přes dva roky a funguje.
no ořezávátko trochu boj s voskovkami chce to cvik
Jedno z nejlepších ořezávátek
Ostré, prima.
Skvělé na trojhranné pastelky a silné tužky.
- Fréza
Tento produkt jsem již měla jsem s ním spokojená
Tento produkt jsem již měla, jsem s ním spokojená.
- Rychlé a výkonné ostrouhání pastelek a tužek do školy. Jednoduché ovládání. Elektrické ořezávátko má i dostatečný zásobník na odpad, takže nemusíte stále vysypávat odpad z tužek. Zatím jsme s ořezávátkem nadmíru spokojeni a používáme jej neustále. Nejvíce ořezávátko ocení rodiče dětí školou povinné.
Zatím jsme žádnou nenašly.
- Absolutní Mercedes mezi ořezávátky. Neklouže. pevně se drží v ruce a precizně ořezává. Vyzkoušeno na pastelkách Polycolor a tužkách Colorino Artist. Nelámou se a úžasně se hrotí.
Rozhodně doporučuji pro všechny co mají rádi precizní výrobky.
prima dáreček pro holčičky
Prima dáreček pro holčičky.
- jdou ořezat i tužky, které se nedařilo ořezat klasickým ořezávátkem
Vše OK
- Vaším ořezávátkem jsem ořezal všechny pastelky doma, pak došly, tak jsem oslovil sousedy a teď jsou ořezané tužky a pastelky půlky vsi a ještě mateřské školy. Je to opravdu návykové. Ořezává nadpozemsky, tuhy vůbec neláme. I love it.
Super ořezávátko, funguje skvěle.
ořezává perfektně :)
- k pastelkám
- Velmi kvalitní ořezávátko! Možnost dvojí síly ořezu.
Zobrazuji 201 - 220 ze 423 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...22 Další »